• Головна
  • Дієтичні та харчові добавки: навіщо додавати їх до раціону?
Новини компаній
11:00, 23 квітня

Дієтичні та харчові добавки: навіщо додавати їх до раціону?

Новини компаній

Все більше людей переходять на здоровий спосіб життя, і намагаються зробити все можливе для покращення самопочуття. З цієї причини, дієтичні та харчові добавки мають попит. Вони пропонуються у різних формах: таблетки, порошки, рідини. Незалежно від неї, активні компоненти продукції заповнюють нестачу корисних речовин. Не завжди є можливість правильно харчуватися, споживати свіжі фрукти та овочі. Але, проблему легко вирішити, підібравши добавки з потрібним складом.

Дієтичні та харчові добавки: навіщо додавати їх до раціону?, фото-1

Які харчові добавки є?

Прийнято проводити класифікацію на кілька видів:

  • Нутрицевтики – концентрована суміш нутрієнтів, яка потрібна для повноцінного харчування. До неї входять: білки, вітаміни, амінокислоти.
  • Парафармацевтики – це препарати з категорії «Фіто», які приймаються для профілактики захворювань. У їх складі містяться трави та екстракти.
  • Пробіотики – корисні бактерії. Їх рекомендують приймати після лікування антибіотиками для відновлення мікрофлори.

Вибір дієтичної добавки залежатиме від того, який результат вам потрібен: профілактика захворювань, відновлення здоров'я. Збалансовані склади враховують потребу організму у корисних речовинах, тому помітити результат можна вже після кількох прийомів.

Переваги харчових добавок

Магазин ONELOVECOSMETICS пропонує широкий асортимент продукції від відомих виробників. Перш ніж зробити вибір, потрібно розуміти, які переваги мають препарати:

  • Відновлення пробілів у харчуванні. Не завжди є можливість правильно харчуватися і покривати потреби організму в поживних речовинах. Добавки допомагають заповнювати недоліки та забезпечувати необхідними компонентами. Приймати їх потрібно відповідно до інструкції.
  • Зручність. Активний спосіб життя не завжди залишає час на прийом вітамінів окремо. Зручно, коли в одній таблетці зібрано все необхідне, а приймати її можна будь-коли.
  • Цільове харчування. Добавки дають змогу покрити потреби у харчуванні. Наприклад, якщо людина активно займається навантаженнями, то у неї виникає потреба в додатковому споживанні білка. Його присутність у раціоні дозволяє відновлюватися після тренування та прискорює ріст м'язів.
  • Поліпшення працездатності. Було доведено, що деякі добавки підвищують працездатність, і дозволяють відновитися. Наприклад, креатин та препарати на основі кофеїну.
  • Лікування хвороб. Добавки не можна назвати препаратами, які можуть впоратися із хворобами, але вони використовуються у комплексі терапії.

Кожен препарат має своє призначення та відрізняється за складом. Перш ніж зробити вибір, потрібно зрозуміти, чого не вистачає в організмі, і який результат вам потрібен. Добавки можуть прийматися на постійній основі або курсами (при тривалому вживанні рекомендується консультація лікаря). Їхня вартість прийнятна, а збалансований склад дозволяє покрити необхідність організму в корисних речовинах.

Деякі виробники рекомендують приймати одну таблетку на добу, інші – дві. Потрібно ознайомитися з інструкцією, та не порушувати дозування, яке вказано. Помітити результат від прийому можна відразу.

Дієтичні та харчові добавки: навіщо додавати їх до раціону?, фото-2

Де зробити покупку?

Щоб подбати про здоров'я, потрібно купувати якісні препарати, які пройшли перевірку на безпеку. Ознайомитись з широким асортиментом можна у магазині ONELOVECOSMETICS. У каталозі є добавки для різних цілей, тому проблем із вибором не виникне. Прочитайте склад продукції, що цікавить, і визначте те, що вам потрібно. Зручні формати: таблетки або порошки дозволяють спростити прийом, а відсутність прив'язки за часом – зробити його комфортнішим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дієтичні та харчові добавки #магазин ONELOVECOSMETICS
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...