• Головна
  • На Одещині чоловік побив незнайомця, забрав у нього легковик та стріляв зі зброї в людей
10:11, 23 квітня
Надійне джерело

На Одещині чоловік побив незнайомця, забрав у нього легковик та стріляв зі зброї в людей

На Одещині чоловік побив незнайомця, забрав у нього легковик та стріляв зі зброї в людей

Поліцейські відправили на лаву підсудних чоловіка за побиття незнайомця, незаконне заволодіння його автомобілем та хуліганство зі зброєю.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

В повідомленні розповіли, що наприкінці січня ввечері на вулиці в одному із сіл Курісовської ОТГ зловмисник у нетверезому стані побив незнайомця, забрав у нього легковик та поїхав кататися.

У лікарні потерпілому діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом носових кісток та множинні садна, що, відповідно до висновку експерта, відносяться до легких тілесних ушкоджень з короткочасним розладом здоров’я.

За кілька годин викликані на місце події поліцейські розшукали правопорушника. Той їздив по населеному пункту, порушуючи правила дорожнього руху. Перевірка водія на стан сп’яніння показала, що він був п’яний. Норма алкоголю в його організмі перевищувала допустиму у понад сім разів.

Також поліцейські встановили, що зловмисник, поки катався на легковику, зустрів ще двох людей і, аби налякати, вистрілив біля них у землю з належної йому вогнепальної зброї. На щастя, ніхто з них не постраждав.

Слідчі висунули правопорушнику обвинувачення за трьома статтями Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...