• Головна
  • Незаконно заволодів автівкою, збив на смерть людину: в Одеській області покарають п’яного водія, – ВІДЕО
12:14, 23 квітня
Надійне джерело

Незаконно заволодів автівкою, збив на смерть людину: в Одеській області покарають п’яного водія, – ВІДЕО

Незаконно заволодів автівкою, збив на смерть людину: в Одеській області покарають п’яного водія, – ВІДЕО

Поліцейські затримали п’яного водія, який допустив ДТП зі смертельними наслідками.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Подія сталася позавчора, 21 квітня, близько 20-ї години у місті Білгород-Дністровський. У поліцію та «швидку» звернулися містяни, які виявили на одній з вулиць збитого 61-річного чоловіка. На місці події поліцейські оперативно встановили, що на громадянина наїхав водій легковика, ймовірно коли пішохід перетинав проїзну частину у невстановленому місці. Після скоєного керманич з місця автопригоди поїхав, залишивши потерпілого на дорозі. Чоловіка госпіталізували до міської лікарні, де від отриманих травм він помер.

Поліцейські розшукали водія трохи далі на тій самій вулиці. 26-річний містянин, тікаючи з місця автопригоди, не впорався з керуванням, в’їхав в огорожу приватного домоволодіння, покинув пошкоджену автівку і пішов дорогою далі.

Порушника перевірили на стан сп’яніння, він був п’яний. Вміст алкоголю в його організмі перевищував допустиму норму у понад вісім разів. Також правоохоронці з’ясували, що молодик, працюючи слюсарем на станції технічного обслуговування, без дозволу власника взяв покататися легковик, який перебував на обслуговуванні в автомайстерні.

Правопорушника затримали та повідомили йому про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...