• Головна
  • В Одесі рецидивіст накинувся на чоловіка та пограбував його, - ФОТО
14:37, 24 квітня
Надійне джерело

В Одесі рецидивіст накинувся на чоловіка та пограбував його, - ФОТО

В Одесі рецидивіст накинувся на чоловіка та пограбував його, - ФОТО

Поліцейські розшукали та затримали зловмисника, який серед дня накинувся на вулиці на незнайомця і відібрав гроші та документи. Неодноразово судимому за майнові злочини фігуранту вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне він може провести за ґратами щонайменше сім років.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Минулого тижня до поліції звернувся місцевий 49-річний чоловік, який повідомив, що його пограбував незнайомець.

Правоохоронці встановили, що на одній з вулиць Київського району зловмисник побачив заявника з телефоном в руках, підійшов ближче і попросив закурити. А під час розмови спробував вирвати мобільник з рук. Між ними виникла штовханина, в ході якої зловмисник помітив в кишені потерпілого гроші та вирвав їх замість гаджета. Серед 2350 гривень, з якими втік нападник, були й документи.

Менш ніж за дві години оперативники встановили та розшукали правопорушника. Після скоєння злочину 36-річний неодноразово судимий за грабежі, крадіжки та шахрайство чоловік пішов витратити чужі кошти. Частину з них та документи слідчі вилучили і вже повернули власнику.

"Ми затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно в умовах воєнного стану. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За чергове пограбування він ризикує провести за ґратами від семи до десяти років. Досудове розслідування триває", - повідомила старша слідча територіального підрозділу поліції Катерина Боратинська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...