• Головна
  • Колишнього одеського депутата підозрюють у пособництві ворогу, - ФОТО
17:08, 24 квітня
Надійне джерело

Колишнього одеського депутата підозрюють у пособництві ворогу, - ФОТО

Колишнього одеського депутата підозрюють у пособництві ворогу, - ФОТО

Ексдепутату Одеської міськради повідомили про підозру у пособництві державі-агресору. За даними слідства, він співпрацював з представниками федеральної служби охорони рф.

Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі. 

У відомстві розповіли, що він передав колекцію раритетних автівок для експонування на виставці "Музейно-виставкового технічного центру Автомобільно-мотоциклетного клубу федеральної служби охорони російської федерації" у москві.

"Спецслужби рф використовували автомобілі в пропагандистській діяльності шляхом формування культу величі рф, позитивного ставлення громадян до влади та силових структур та мотивації молоді до проходження військової служби за контрактом.

До переданої колекції увійшли вісім колекційних автомобілів: ПАКАРД TWELVE, 1936 року, ЗИС 110 Б, 1947 року, ЗИЛ 111А, 1966 року, ЗИЛ 111 Г, ЗИЛ 111 Д, 1966 року, ЗИС 115, 1953 року, ЗИЛ 41051, 1985 року, ЗИЛ 41041, 1998 року", - йдеться у повідомленні. 

Також повідомляється, що за активну співпрацю "одеський депутат" систематично отримував схвальні відгуки від представників політичної еліти ворога, а також був нагороджений грамотою від генерала фсо рф.

Колишнього одеського депутата підозрюють у пособництві ворогу, - ФОТО , фото-6
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...