• Головна
  • У парку Перемоги в Одесі покращується технічний стан води
16:38, 2 травня
Надійне джерело

У парку Перемоги в Одесі покращується технічний стан води

У парку Перемоги в Одесі покращується технічний стан води

Технічний стан води у ставках парку Перемоги в Одесі покращується.

Ситуацію щодо стану води в ставках дендропарку Перемоги прокоментувала директорка міського Департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Марина Савченко, повідомили в Одеській міськраді.

Ставки представляють собою гідротехнічний комплекс, що включає систему фонтанів, які, крім естетичної складової, виконують функцію змішування поверхні водного дзеркала для попередження застою води.

«Після консервації системи оборотного водопостачання в зимовий період насосне обладнання ставків вийшло з ладу. Це спричинило певні застійні процеси, які мали наслідки у вигляді зміни кольору води, мутності, періодичної появи неприємного запаху», – зазначила Марина Савченко.

Протягом трьох останніх місяців КП «Сервісний центр» здійснювало ремонт технологічного обладнання з періодичним запуском у тестовому режимі. Всі ці заходи дали можливість стримати подальше погіршення стану водойми.

«Станом на сьогодні поновлено штатний режим роботи як насосного обладнання, так і фонтанів з підживленням води ставків. Нормалізацію технічного стану води в ставках прогнозуємо мати вже в середині травня», – розповіла Марина Савченко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #місто
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...