• Головна
  • Одесит у стані сп'яніння вистрілив у доставщика їжі
17:15, 6 травня
Надійне джерело

Одесит у стані сп'яніння вистрілив у доставщика їжі

Одесит у стані сп'яніння вистрілив у доставщика їжі

Поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину у під’їзді багатоповерхівки в Пересипському районі Одеси. Від його дій ніхто не постраждав. Правопорушнику повідомлено про підозру у хуліганстві. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася ввечері напередодні Великодня. Про неї в поліцію повідомили мешканці будинку, які почули крики та постріл.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що 48-річний чоловік у нетверезому стані у під’їзді багатоповерхівки, в якій проживає, влаштував конфлікт з 55-річним доставщиком їжі, коли той йшов до виходу сходами від клієнтів. В ході словесної перепалки зловмисник вистрілив у бік незнайомця і влучив у стіну.

До приїзду поліції правопорушника тримали на місці події охоронці будинку. Поліцейські вилучили у чоловіка два пістолети невідомого походження. Перевірка на стан сп’яніння показала, що норма алкоголю в його організмі перевищена у понад 10 разів. Також під час огляду місця події слідчі вилучили гiльзу та фрагмент металевої кулi у стіні, які разом з пістолетами скерували на експертизу.

Поліцейські затримали фігуранта та під процесуальним керівництвом Спеціалізованої прокуратури у сферi оборони Пiвденного регiону повідомили йому про підозру в хуліганстві iз застосуванням зброї. За цей злочин чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Слідство триває.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...