• Головна
  • Погрожував ножем і сокирою, пошкодив чуже авто: 64-річному жителю Одеси повідомили про підозру у хуліганстві
13:03, 9 травня
Надійне джерело

Погрожував ножем і сокирою, пошкодив чуже авто: 64-річному жителю Одеси повідомили про підозру у хуліганстві

Погрожував ножем і сокирою, пошкодив чуже авто: 64-річному жителю Одеси повідомили про підозру у хуліганстві

Поліцейські повідомили 64-річному жителю Одеси про підозру у хуліганстві, оскільки той вийшов у двір з сокирою, погрожував фізичною розправою двом чоловікам, пошкодив ножем автівку.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Події сталися серед дня у дворі багатоповерхівки на узвозі Марінеска, де фігурант проживає. Поліцейські встановили, що він безпідставно прискіпався до співмістянина, який сидів в автомобілі. Зловмисник лаявся і погрожував ножем чоловіку, а коли останній спробував вгамувати агресивного громадянина, той ще більше «розійшовся» і пошкодив ножем автівку, зробивши отвір у вітровому склі та вм’ятини на дверцятах. Завдавши власнику транспортного засобу матеріальну шкоду на суму трохи більше 19 тис. грн, правопорушник пішов додому.

Згодом він вийшов у двір вже з сокирою і почав словесно ображати та погрожувати фізичною розправою двом чоловікам, які розмовляли на вулиці між собою, та юнакові, що вийшов з під’їзду. Налякавши людей, зловмисник знову пішов додому.

Усі громадяни звернулися із заявами до відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1, і правоохоронці встановили особу правопорушника та зібрали докази, що підтверджують протиправність його дій.

Фігуранту повідомили про підозру у хуліганстві. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...